Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Patentas

Σελίδες: 1
1
Πωλείται / Απ: CB 400 για ανταλλακτικά
« στις: Σεπτέμβριος 02, 2016, 11:45:59 μμ »
Καλησπέρα. Ξέρω ότι είναι καιρό μετά, αλλά μήπως υπάρχει περίπτωση να έχεις το σασμάν?

2
Όργανα / Απ: Λαμπάκι θερμοκρασίας
« στις: Ιούλιος 17, 2016, 08:34:40 μμ »
ακριβώς. Στο ψυγείο είναι αυτός του βεντιλατερ. Πλάκα πλάκα έχω σκεφτεί αν δεν βρω λύση, να τραβήξω το λεντ από το βεντιλατέρ, τουλάχιστον να ξέρω πότε ανάβει, και έτσι να έχω μια ένδειξη του αν ζεστάθηκε, χωρίς να πρέπει να σκύψω να δω. Απλά θέλω πρώτα να σιγουρέψω ότι δεν έχω άλλη λύση


3
Όργανα / Λαμπάκι θερμοκρασίας
« στις: Ιούλιος 17, 2016, 12:56:03 μμ »
Καλή μέρα σε όλους, έχω ένα Version S και εδώ και κάμποσο καιρό είχα πρόβλημα με τα όργανα. Συγκεκριμένα το στροφόμετρο έδειχνε τρελλά και χόρευε. δοκίμασα να καθαρίσω φίσες σε όλη τη μηχανή, έκανα ένα σωρό μετρήσεις... τελικά πήρα ένα σετ όργανα από το ebay ( όχι original ) . Αρχικά προσπάθησα να βάλω μόνο το στροφόμετρο από τα κινέζικα, αλλά δεν πέτυχε και έτσι τώρα φοράω ολόκληρο το καινούριο σετ. Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής. Δεν μου ανάβει το λαμπάκι της θερμοκρασίας. Δοκίμασα να γειώσω τον σενσορα του θερμοστάτη και δεν ανάβει. δοκίμασα την τάση ανάμεσα στη φάση και στο πρασινομπλε και είναι όλα κομπλε. Έτσι έβγαλα την πλακέτα που έιναι πίσω από το στροφόμετρο, και κατέληξα ότι μάλλον κάπου εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα. Φυσικά δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την υπάρχουσα συνδεσμολογία στα ημιτασιόν όργανα, οπότε ψάχνω έναν τρόπο να φτιάξω εγώ μια σύνδεση που να ανάβει το λεντ όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως να το πετύχω αυτό? Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη. Αν πιστεύετε ότι έκανα μα!@#κία κράξτε με άνετα

4
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Πώς το σηκωνω το ρημάδι?
« στις: Ιανουάριος 26, 2016, 05:05:34 μμ »
ξέρω ότι έρχομαι πολύ καθυστερημένα στο θέμα αλλά. Κατάφερα να το σηκώσω μόνος μου, χωρίς να πάρω τα τρίποδα. όπως κάθεται στο πλαϊνό τοποθετείς από την απέναντι μεριά από το σταντ, ένα πράγμα που να κάνει την δουλειά του τρίποδου και πιάνει στον σωλήνα του σκελετού. πχ.... καφάσι μπύρας. (εγώ έχω φτιάξει ένα ξύλο στο κατάλληλο ύψος). Από την μεριά του σταντ, βάζεις τον γρύλλο του αυτοκινήτου και σηκώνεις μέχρι να έρθει στο οριζόντιο. Τουλάχιστον σε μένα δουλεύει.

5
Νέα Μέλη - Συστηθείτε εδώ! / Σας βρήκα κι εγώ
« στις: Ιανουάριος 09, 2016, 09:52:48 πμ »
Καλημέρα σε όλους, καλή χρονιά και καλά χιλιόμετρα... Είμαι ο Γρηγόρης και έχω ένα  Version S Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να σηκώσω και καμιά φωτογραφία.

Σελίδες: 1