Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - toteras

Σελίδες: 1
1
Ελαστικά / Καινούρια Πα-πα
« στις: Ιανουάριος 27, 2019, 03:32:59 μμ »
Επιτέλους άλλαξα και εγώ τα παπουτσάκια της γριούλας. Έπρεπε να φτάσω στο σημείο να ραγίσουν για να πάω αλλά τέλος καλό όλα καλά. Αριβάρισα λοιπόν στην Λένορμαν 203 και στο κατάστημα του φίλτατου Ανδρέα Ψυχογιού ο οποίος Μάστορας (και το τονίζω το κεφαλαίο Μ) έκανε φοβερή δουλειά. Έκτος από το σφίξιμο όλων των βιδών με ροπόκλειδο όπως έχει αναφέρει και άλλο μέλος τουτουνού του φόρουμ, με ενημέρωσε λεπτομερέστατα για διάφορα θεματάκια όπως ότι σε λίγο θέλουν αλλαγή τα ρουλεμάν, τακάκια για πίσω και δισκόπλακες για μπροστά. Ακόμα και ότι οι βίδες που δένουν τις δαγκάνες στις μπότες θέλουν αλλαγή γιατί κάποιος τις είχε παρασφίξει, γιατί στο 3.5 του ροπόκλειδου του "τραβάει" μου είπε και μόνο στο 2.5 έκανε δουλεία (ανάθεμα και αν κατάλαβα τι εννοούσε βέβαια, απλά κουνούσα το κεφάλι συγκαταβατικά  ;D :o :P). Μετά από αυτή την εμπειρία λοιπόν, και νιώθοντας ολοκληρωμένος σαν άντρας πλέων, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντρέα που μου έκανε τόσο καλή δουλεία, αλλά και ένα ακόμα μεγαλύτερο στον Αλέξανδρο που τον βρήκε και κανόνισε και την καταπληκτική τιμή.

2
Τα Νεα του Superfour.gr / Χαζή ερώτηση άσχετη με την μηχανή
« στις: Σεπτέμβριος 25, 2018, 07:43:06 πμ »
Την απάντηση που ψάχνω μάλλον ο Πάνος μπορεί να μου την δώσει αλλά εγώ θα ρωτήσω.
Κάθε φορά που απαντώ σε ένα τόπικ με γυρνάει κατευθείαν στην αρχική σελίδα, κάνω εγώ κάτι λάθος, θέλει καμία ρύθμιση ή έτσι είναι το φόρουμ?
Παρακαλώ τα πειράγματα και η καζούρα να περιοριστούν σε απογευματινες ώρες για να μπορώ να τα απολαμβάνω Live ...!!!  :o :o :o

3
Ηλεκτρικά / Ανορθωτής SUN
« στις: Μάρτιος 21, 2018, 11:49:57 πμ »
Καλημέρα σε όλη την παρέα,

Ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αν κάνω λάθος στην ανάρτηση αλλά οσο και αν έψαξα στο forum δεν βρήκα σαφή απάντησηστο ερώτημα:

ο ανωρθοτής της SUN https://www.mototogelos.gr/anor8wths-cbr-600-cb400-super-four-japan κάνει για Super Four Project Big One FiiR ???

Έχω πάρει τηλέφωνο στο μαγαζί αλλά τα παληκάρια εκεί δεν ξέρουν για ποιό μοντέλο ακριβώς κάνει.

Σας ευχαριστώ για την πολύτημη βοήθεια και συμβουλή σας...

4
Καλημέρα στα παιδιά.
Μόλις μου παρουσίασε το παρακάτω πρόβλημα η γριούλα μου.
Ξαφνικά έσβησαν όλα τα φωτάκια στα όργανα, δεν ανάβουν φλας, δεν πατάει κόρνα και μπαίνει και ο κόφτης.
Και το καλό σας το φύλαξα για το τέλος...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ.  :-\ Την έλεγξα και ήταν μια χαρά, την άλλαξα με καινούρια έτσι μπας και κάνουν πουλάκια τα μάτια μου αλλά μάταια. Προφανώς κάπου βραχυκυκλώνει λοιπόν αλλά που? Υπάρχει περίπτωση, ρωτάω σαν άσχετος που είμαι, να φταίει η ηλεκτρονική? Αλλιώς με βλέπω για πλεξούδα ολόκληρη.

5
Εξάτμιση / Εξάτμιση και θόρυβος.
« στις: Νοέμβριος 03, 2013, 06:32:02 μμ »
Παίδες καλησπέρα...
Θα ήθελα τα φώτα σας γιατί ετοιμάζομαι για μεγάλο τσακωμό και πρίν ξεκινήσω θα ήθελα τις γνώμες σας σαν παλιότεροι και πεπιραμένοι. Τα πράγματα έχουν ως εξής: όταν πήρα το Souper Four (πρίν ´ενα χρόνο περίπου) φόραγε εξάτμιση αγνώστου προελεύσεως όχι μαμά η οποία έκανε τρελό θόρυβο. Τον καιρό εκείνο δεν με ένοιαζε και πολύ να πω την αλήθεια μου και επίσεις δεν περίσευαν και τα φράγκα για αλαγή. Πρίν κανά εξάμηνο, αρχές ιουνίου δλδ και με αφορμή ταξιδάκι αναψυχής μου πήρε τα αυτιά και μέσα απο το κράνος και έτσι αποφάσισα να την αλλάξω. Μαζεψα λευτά λοιπόν και μετά απο αναζήτιση στο ιντερνέτ επισκέφθικα τον Παπαγιάννη στον Πειραιά μιας και τον πρότεινα πολοί. Του εξέφρασα την επιθυμία μου για μια αθόριβη εξάτμιση και μου εξίγισε οτι τελείος αθοριβη δε γίνετε αλλά μια καινούρια δεν θα είναι σαν αυτή που είχα αλλά θα κάνει ενα ωραίο γουργουρητό με τον σιγαστήρα. Πίστεψα τα λεγόμενα του και αφού σημφωνίσαμε και την τιμή έγινε η αλλαγή. Όντως όπως μου τα είπε έτσι και εγιναν τα πράγματα. Ωραίος ήχος απο την εξάτμιση με χαμιλή ένταση ακριβώς όπως ηθελα. Σιγά σιγά όμως με το πέρασμα του χρόνου ο θόριβος αυξήθικε τόσο που έχει φτάσει σήμερα στο ίδιο επίπεδο με την παλιά να μου πέρνει τα αυτία δλδ και να έχω γίνει εισπράκτορας μούτζας και βρισιάς. Ερωτώ λοιπόν τις πταίει; Μήπως το φενόμενο οφείλεται σε κάποιο θέμα της μοτό μου η είναι θέμα καθαρά της εξάτμισης οπότε πάω στο Παπαγιάννη και του την τρίβω στη μούρη; Και θα του την τρίψω στη μούρη γιατί και τα 150€ που έσκασα δεν είναι λίγα για τις μέρες μας ούτε μπορώ να τα δήνω κάθε εξάμηνο. Τι λέτε εσείς; Και συγνώμη για το τεράστιο ποστ.

6
Νέα Μέλη - Συστηθείτε εδώ! / Άλλος ένας στην παρέα!!!
« στις: Νοέμβριος 02, 2013, 07:53:45 μμ »
Καλός ήρθα και καλός με βρήκατε! Καινούριος στην παρέα των απανταχού CBακιδων και σχετικά κανούριος και στον υπέροχο κόσμο των μοτοσυκλετών γενικότερα. Μετά από πολλά χρόνια χαλβαδιάσματος απο μακριά της αγαπημένης μας μοτο (το φορακι δλδ) κατάφερα και εγώ να την αποκτήσω και να γίνω ένας περίφανος καβαλάρης  8). Γράφτικα και στην παρέα σας για ανταλαγές απόψεων και ιδεών για τον ερωτά μας και όχι μόνο. Καλώς σας βρηκα λοιπόν και καλές βόλτες με την μοτο αλλά και στο φορουμ!!

Σελίδες: 1