Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Alex400

Σελίδες: 1
1
Σύστημα ψύξης / Αλλαγή παραφλου
« στις: Μάιος 01, 2019, 05:40:02 μμ »
Εμείς πάλι WOLFI, είπαμε : Πρώτη του μήνα χωρίς φροντίδα στα CB γίνεται; ΔΕΝ γίνεται ...Στην πρώτη φώτο τα ''παραφλού'' που αφαιρέσαμε από του Νίκου.           
2
Αναρτήσεις / Σύγκριση αναρτήσεων
« στις: Μάρτιος 31, 2019, 08:08:38 μμ »
Ήρθε η ώρα να συγκρίνω τις Ohlins αναρτήσεις με τις Showa του Version S με ελατήρια της Hyperpro. Αφού αντικαταστάθηκαν οι ελαστικοί δακτύλιοι του πάνω μέρους λόγω φθοράς, τοποθετήθηκαν στη μηχανή. Συμπεράσματα προσεχώς. Πρέπει να ευχαριστήσω τον Πάνο που χωρίς τη βοήθειά του (έκανε το σέρβις των αναρτήσεων) δε θα μπορούσα να έχω τις OEM αναρτήσεις στη μοτοσυκλέτα μου.
3
Τροφοδοσία Καυσίμου / Σωλήνας τροφοδοσίας
« στις: Μάρτιος 16, 2019, 08:32:23 μμ »
Κατά την διάρκεια εργασίας συντήρησης ο σωλήνας τροφοδοσίας [ρουμπινέτο έως καρμπιρατέρ] ενώ έδειχνε σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση και χωρίς ίχνος φθοράς ΚΟΠΗΚΕ στα δυο λες και τον έκοψε ξυράφι !!! Απόρησα με το γεγονός και κοιτάζοντας τις τροφοδοσίες και των άλλων σύντροχων είναι ΟΛΕΣ ή αλλαγμένες ή κομμένες στο ίδιο σημείο και τις έχουν ''ματίσει'' [ενώσει] . Ψάχνοντας στα μεταχειρισμένα δυο σωλήνες που βρήκα ήταν και αυτοί κομμένοι στο ίδιο σημείο.Το σημείο σας το ζωγράφισα με λεπτό κόκκινο και είναι το σημείο που έρχεται σε επαφή με τις θερμοκρασίες του κινητήρα λόγω του inox αριστερού αγωγού ψυκτικού.Το μεταλλικό σπιράλ που τον προστατεύει προφανώς ΔΕΝ επαρκεί. Αγοράστηκαν σωλήνες παροχής εμπορίου και επειδή έχουμε διατομή φ6 mm στο ρουμπινέτο και φ 8mm στο ταφ των καρμπιρατέρ θα ενημερώσουμε ποιο ταίριαζε καλύτερα. Προτείνω έλεγχο σε όλες τις μηχανές του GO4IT γιατί το θέμα ΔΕΝ φαίνεται με το μάτι. Οι μηχανές που ελέγχθηκαν:Alex400 κομμένη,ΤΖΟ κομμένη, Απόστολος κομμένη και ενωμένη,jeppe αλλαγμένη,Panosp25 αλλαγμένη και στο FIIR που είχα αλλαγμένη.                                     
4
Εργαλεία / Εργαλεία στήριξης
« στις: Μάρτιος 16, 2019, 06:48:33 μμ »
Οι κάτοχοι Version S και R δεν έχουν κεντρικό σταντ. Οι εργασίες ακόμη και το λάδωμα της αλυσίδας αποτελεί θέμα. Αλλά και οι υπόλοιποι που πρέπει να κάνουν εργασίες όπως το βγάλσιμο των καλαμιών θα βρουν βοήθεια με αυτές τις βάσεις στήριξης που έχουν τέσσερα πόδια και καστάνια πολλών θέσεων. Επίσης, στο πάνω μέρος έγινε προσθήκη υψηλής πυκνότητας πολυμέρους ώστε να μην τραυματίζονται ο σκελετός ή το ψαλίδι. Τις βάσεις τις αγόρασα από τη Unimag 19 ευρώ και τις δύο μετά από παζάρι...
5
Τα Νεα του Go 4 It / Η καινούρια ομορφιά
« στις: Ιανουάριος 02, 2019, 10:38:52 μμ »
Η φωτογραφία είναι μέτρια αλλά έτρεμα απ το κρύο και την κούραση . Όμως ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας . Χάρη στον ITOM και τον Panosp25 έχω κάτι που ήθελα πολύ καιρό . Ένα SUPER FOUR  FIIIT με συντροφεύει. Ο ITOM μου έμαθε τι έπρεπε να ξέρω και ο Πάνος τι έπρεπε να κάνω . Σήμερα ήταν από τις ποιο όμορφες μέρες που είχα , Σύντροχοι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.                                   6
Γενικα περι CB400Superfour / ΕΥΧΕΣ
« στις: Δεκέμβριος 23, 2018, 11:28:30 πμ »
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΧΟΥΣ . ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ   ΣΑΣ. :)

7
Καλησπέρα ΣΥΝΤΡΟΧΟΙ σας ανακοινώνω ότι η κίνηση που είχαμε κάνει για λιπαντικά LIQUI MOLY [TΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΜΟΤΟ GP ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ MOTO 2, MOTO 3] Τελείωσε θετικά . Οι τιμές που πήραμε είναι....GO4IT. Μοναδικός περιορισμός  ΔΕΝ μπορούμε πουθενά να αναφέρουμε τις τιμές και το κατάστημα του προμηθευτή . Για όσους ενδιαφέρονται να αποστείλουν ΠΜ με τηλέφωνο για να τους απαντήσω . Προδιαγραφές  API, SN, JASO,MA2 και SL υπερκαλύπτουν τα SUPER FOUR .   

            

8
Σύστημα ψύξης / Λειτουργία θερμοστατη
« στις: Αύγουστος 21, 2018, 10:25:43 μμ »
Ένα απλό  βίντεο για το πως λειτουργεί ο θερμοστάτης στο κύκλωμα ψύξης:
 https://www.youtube.com/watch?v=y5p31F_dVJU

9
Ελαστικά / Αλλαγή ελαστικών
« στις: Αύγουστος 03, 2018, 09:00:13 μμ »
Μετά από δύο μέρες αναζήτησης χωρίς αποτέλεσμα για ελαστικά Bridgestone BT90 (πιθανώς δεν υποστηρίζονται πλέον από την αντιπροσωπεία), αποφάσισα να τοποθετήσω τον αντικαταστάτη τους S20 EVO. Μετά από συζήτηση με τον Itom που μου είπε ότι υπάρχει μια προσφορά που τρέχει για το Forum από το κατάστημα Ψυχογιός κατευθύνθηκα στη Λένορμαν 203. Το επίπεδο της εργασίας ήταν υποδειγματικό και η εξυπηρέτηση άψογη. Πρώτη φορά είδα να σφίγγουν όλες τις βίδες με ροπόκλειδα. Όσο για την τιμή ήταν πολύ καλύτερη από όσο μπορούσα να περιμένω.

10
Μοτοσυκλέτα γενικά / Θέματα συμπεριφοράς
« στις: Ιούλιος 12, 2018, 07:50:47 μμ »
Καλησπέρα στην ομάδα ίσως κάποιοι σύντροχοι  είδαν την μηχανή μου στις αγγελίες του car . Ο λόγος που θα την έδινα ήταν  ένα CB400SF
FiiN που έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση . Ο πωλητής του CB μετάνιωσε οπότε σταμάτησα και εγώ την διαδικασία πώλησης .
Την αγγελία την έβαλα βράδυ 23.00 και την κατέβασα το μεσημέρι . 350 εμφανίσεις , 30 τηλέφωνα . Οι δυο με τα χρήματα στο χέρι και
ιδιαίτερα αξιόλογοι άνθρωποι . Γιατί τους είπα ΟΛΑ  τα θέματα που έχει το μηχανάκι ή που θα μπορούσε να τους βγάλει και όχι μόνο δεν
έκαναν πίσω αλλά ο ένας μου έδινε και περισσότερα χρήματα !!!! Δεν μου έχει ξανασυμβεί ...και έχω πουλήσει αρκετές μοτοσυκλέτες .
Επίσης ένα παλικάρι που θα γραφτεί στο φόρουμ μου άφησε στοιχεία για οποτεδήποτε το πουλήσω . Ελπίζω κάποιοι από αυτούς να πάρουν
SOUPERFOUR και να βρεθούμε στο φόρουμ . Γιατί η ειλικρίνεια χαίρει εκτίμησης .                                                             

11
Βελτιώσεις-ανακατασκευές / Ανακατασκευή σέλας
« στις: Μάιος 06, 2018, 11:03:33 πμ »
Την Παρασκευή 4/5 ανακατασκεύασα τη σέλα του CB. Χρειάστηκε να αφαιρεθεί το 80% του υλικού της θέσης του οδηγού και να αντικατασταθεί με στρώσεις διαφορετικής πυκνότητας μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντικαταστάθηκε και το κάλυμμα της σέλας. Η αποκατάσταση με ικανοποιεί 9 στα 10 και με τουλάχιστον δύο ώρες δουλειά από τον μάστορα. Για την εργασία πλήρωσα 40 ευρώ, πολύ λιγότερο από το αναμενόμενο. Επίσης μου είπε ότι η ίδια τιμή θα ισχύσει σε όσους του αναφέρουν ότι είναι από το Go4it. Τα στοιχεία του είναι:
Ανδρεάδης
Φιλαδελφείας 261
Τηλ.: 2102388647 και ζητάμε τον Νίκο.
Καλή συνέχεια σε όλους.

12
Νέα Μέλη - Συστηθείτε εδώ! / Καλώς σας βρήκα!
« στις: Μάιος 01, 2018, 11:15:44 μμ »
Καλώς σας βρήκα!

Σελίδες: 1