Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Razgriz

Σελίδες: 1 2 3 »
1
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Το καινούργιο μωρό μου
« στις: Μάιος 16, 2019, 11:38:45 μμ »
Καλορίζικη και από εμένα η καινούργια σου κούκλα! Καλά χλμ να έχετε και να προσέχετε ο ένας τον άλλον!

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


2
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Μου έμεινε!
« στις: Απρίλιος 25, 2019, 11:31:00 μμ »
Και ο φταίχτης των ωρών που χρειάστηκαν για να δουλέψει η μικρή μου....

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


3
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: 23 Απριλίου 1992
« στις: Απρίλιος 25, 2019, 10:28:24 μμ »
Καλή επέτειο και να τις χαιρόμαστε!

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


4
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Μου έμεινε!
« στις: Απρίλιος 25, 2019, 10:18:56 μμ »
Πήρε μπροστά και δουλεύει!!! Αφού είχα δει και αποδεί και αφού είχα προσπαθήσει να την κάνω να πάρει χωρίς να τα καταφέρω, ΥΨΩΣΑ ΣΗΜΑΙΑ go4it. Το Ιππικό απάντησε άμεσα μέσω του Alex400, τον οποίο ευχαριστώ αφάνταστα και μέσω διαδικτύου. Το πρόβλημα λοιπόν λύθηκε, και όπως είπατε , ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Δυσκόλευε την βενζίνη να φτάσει στην καύση, το ρεύμα έρεε άθφονο και βραχυκύκλωνε τα μπουζί. Παράλληλα, φαίνεται να βραχυκύκλωνε και την βαλβίδα του πλαϊνού σταντ, η οποία τώρα δουλεύει σωστά. Για την ιστορία, ελέγχθηκαν οι φίσες στο αριστερό καπάκι, ψεκαστηκαν με αντισκωριακο σπρέι επαφών,έπειτα με καθαριστικό και μετά κλείσιμο. Το ίδιο σε ανορθωτή και ηλεκτρονική. Τέλος, επειδή από τα λεκανακια των καρμπυρατέρ, έβγαιναν με το κιλό υπολείμματα από σκουριά, μετά τις 05/05 θα δρομολογηθεί να σταλεί το ρεζερβουάρ μου για πλαστικοποιηση. Έπειτα σειρά έχει ο καθαρισμός των καρμπυρατέρ και μετά απλά να βάλω βενζίνη και να ξεκινήσω τις βόλτες. Τέλος (σχεδόν) καλό, όλα καλά λοιπόν. Ευχαριστώ ξανά τον Αλέξανδρο για τις εργατοώρες που έφαγε για εμένα,και φυσικά το go4it και την παρέα του που δίνει λύσεις. Τα λέμε στον δρόμο!

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


5
Τον λες και Mary Poppins, για εμάς τους ρομαντικούς!

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


6
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Μου έμεινε!
« στις: Απρίλιος 20, 2019, 09:17:56 μμ »
Καλησπέρα. Έχω νέα από τη μηχανή μου.
Αρχικά να πω πως το γεφυρωμα των καλωδίων δεν υπάρχει καθώς μόλις είδα πως δεν δουλεύουν σωστά τα φλας τα έβγαλα. Όταν λειτούργησε η μηχανή, το έκανε χωρίς το γεφυρωμα.
Τώρα λοιπόν,αρνείται ακόμα να λειτουργήσει. Έβγαλα φώτο το φίλτρο για να δείτε απλά τι έχω. Θυμίζω πως το ρουμπινετο μου δεν εχει φίλτρο μέσα στο ρεζερβουάρ και γι'αυτό το λόγο έχω εξωτερικό,το οποίο μπορεί να ανοιχτεί,να καθαριστεί και να επανατοποθετηθεί.
Στη συνέχεια άνοιξα το ρουμπινετο και έλεγξα τις μεμβράνες. Φαίνονται σε καλή κατάσταση, ούτε σκισμένες ούτε πολυκαιρισμένες. Το καθάρισα και το τοποθέτησα ξανά.
Στη συνέχεια,έλεγξα ξανά αν έρχεται ρεύμα στα μπουζί και όντως έρχεται κανονικά και στα 4. Παρατήρησα πως στον 2ο και στον 3ο, η σπίθα δεν είναι τόσο "σπίθα" όσο στον 1ο και στον 4ο. Δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο, απλά το παρατήρησα και το αναφέρω.  Τέλος, έβαλα πάνω το ρεζερβουάρ και έδωσα μιζιες. Φυσικά και δεν πήρε μπροστά. Η τελευταία φωτογραφία δείχνει το φίλτρο που δεν είναι όσο γεμάτο θυμάμαι να ήταν παλιά.
Αυτά λοιπόν για σήμερα.
Όπως πάντα, κάθε γνώμη δεκτή, μπας και πάμε Αυλίδα με τη μηχανή αντί για τον ΟΣΕ.
Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


7
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Μου έμεινε!
« στις: Απρίλιος 18, 2019, 09:06:37 μμ »
Επίσης, το φανάρι μία ανάβει και μία όχι. Και κάτι ακόμα, υπάρχει περίπτωση να αρχίζει να τα φτύνει ο ανορθωτής?

8
Γενικα περι CB400Superfour / Απ: Μου έμεινε!
« στις: Απρίλιος 18, 2019, 09:04:38 μμ »
Το ρουμπινέτο μου δεν έχει φίλτρο μέσα στο ντεπόζιτο, και είχα βάλει εξωτερικό. Είναι απο το 2015 πάνω στη μηχανή.

9
Γενικα περι CB400Superfour / Μου έμεινε!
« στις: Απρίλιος 18, 2019, 08:49:16 μμ »
  Σύντροχοι καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω με το CB μου.
  Την προηγούμενη Τρίτη, βγαίνοντας Αττική οδό, ξεκίνησε να δουλεύει τρικύλινδρα. Έφτιαχνε και ‘’χαλούσε’’ μέχρι που ξεκίνησε να πέφτει η απόδοση της. Ταυτόχρονα, οι ενδείξεις στο στροφόμετρο έδειχναν μία 4000σαλ και μία 11000σαλ.Σταμάτησα δεξιά, διαπίστωσα πως δεν δούλευαν ο 3ος και 4ος κύλινδρος, άλλαξα τα μπουζί με spare που είχα και συνέχισα. Μετά από λίγο, πάλι τρικύλινδρα μέχρι που έφτασα στον προορισμό μου. Μία ώρα μετά, πήρε κανονικά, 10’ μετά πάλι τρικύλινδρα και τελικά κάπου στη διαδρομή σταμάτησα και κάλεσα οδική, γιατί αφενός δεν ήθελα να την ταλαιπωρήσω άλλο και αφετέρου δεν δούλευε σωστά μέχρι που έσβησε και τελείως.
  Σήμερα λοιπόν, μετά από συζήτηση του να παρακάμψω τον κόφτη, γεφύρωσα συγκεκριμένα καλώδια τον οργάνων, μέσα στο φανάρι, και μιζάροντας δεν πήρε ποτέ μπροστά. Με ανοιχτό διακόπτη , δεν άναβαν το λαμπάκι του λαδιού, της νεκράς και ανάβοντας αριστερό φλάς, δούλευε το εμπρός αριστερά ενώ το πίσω αριστερά όχι, και ανάβοντας το δεξί φλάς, δούλευαν όλα μαζί ,σαν αλάρμ.
  Έβγαλα μπουζόπιπες για να δω αν φέρνει ρεύμα και φέρνει κανονικά και στους 4. Σε κάποια μιζιά που έκανα σε τυχαία στιγμή, η μηχανή δούλευε σαν να μην έχει συμβεί ποτέ τίποτε, αλλά κάνοντας μία βόλτα το τετράγωνο, ξεκίνησε πάλι τα ίδια συμπτώματα. Τρικύλινδρα, διακοπές στο γκάζι και επανερχόταν στο κανονικό μέχρι που έσβησε. Μετά από λίγο πήρε ξανά, πάλι τα ίδια μέχρι που την άφησα στο σπίτι.
  Νομίζω πως στο ρελαντί της, φαίνεται να αδυνατεί μερικές φορές να το κρατήσει και κοιτάζοντας το φίλτρο κάτω από το ρεζερβουάρ, πρόσεξα πως δεν είναι γεμάτο όπως συνήθιζε.
  Συγνώμη για το πλάτιασμα αλλα προσπαθώ να το εξηγήσω όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να μην μπερδέψω κανέναν…
  Κάθε ιδέα ευπρόσδεκτη, μπάς και βγάλω άκρη.

10
Τουρισμός & Ταξίδια / Απ: Moto escape 7-8-9 Ιουνίου 2019
« στις: Απρίλιος 07, 2019, 07:18:08 μμ »
Καλησπέρα. Απο εμένα υπάρχει ενδιφερον χωρις να υπαρχει 100% σιγουριά. Σκέφτομαι να καμω ενα εκδρομικό αλλα προβληματίζομαι....Αν θέλεις,δωσε πληροφορίες, ειτε εδω, είτε σε προσωπικό μήνυμα.

11
Καλως όρισες και απο εμένα! Καλά χλμ να έχεις!

12
Νέα Μέλη - Συστηθείτε εδώ! / Απ: Χαιρετισμος
« στις: Μάρτιος 30, 2019, 12:24:29 πμ »
Καλώς όρισες και απο εμένα σε αυτό το χώρο!Καλά και ασφαλή χλμ να έχεις!

13
Βελτιώσεις-ανακατασκευές / Αριστερός Διακοπτης
« στις: Μάρτιος 11, 2019, 04:55:49 μμ »
Καλησπέρα! Μπορεί να φανεί χαζή ερώτηση αλλά με ταλαιπωρεί αρκετή ώρα. Ο αριστερός διακοπτης, πως σφίγγει πάνω στο τιμόνι; Εφτιαξα πριν λίγο το τσοκ του αέρα και τραβώντας το πισω,αλλάζει θέση σε όλο τον διακόπτη...

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


14
 Φίλε γειά σου!

 Για το θέμα της ασφαλιστικής και του μάστορα δυστυχώς δεν μπορώ να σου απαντήσω επειδή απλά δεν ξέρω. Ξέρω όμως πως 1ον, με ασφαλιστικές δεν ξεμπλέκεις εύκολα και με μαστόρους. ξεμπλέκεις λίγο πιο εύκολα απ'ότι με τις ασφαλιστικές. Από εμπειρία, ήμουν πελάτης σε γνωστό εξουσιοδοτημένο συνεργείο Honda, και την τελευταία φορά που πήγα εκεί για αλλαγή στα τακάκια μου, έφυγα και δεν είχα πίσω φρένο γιατί ΞΕΧΑΣΑΝ να μου επαναφέρουν το πεντάλ. Γύρισα σαν κύριος, τους ψιλοξέχεσα και δεν ξαναπάτησα ποτέ εκεί. Την λύση την βρήκα διαβάζοντας αυτό το forum και ρωτώντας.
 Το ίδιο σε συμβουλεύω να κάνεις και εσύ, βρες το manual απο τα sticky θέματα, και ξεκίνα το διάβασμα. Όπου κολλάς, ρώτα χωρις κανένα δισταγμό και έλεος. Τα άτομα που θα σου απαντήσουν, κοιμούνται με τα SF τους αγκαλιά όταν δεν τα κάνουν βόλτες στο Θερμαϊκό και στο Κέντρο της Αθήνας.
 Κάνε μια λίστα λοιπόν με το τι χρειάζεται το μηχανάκι σου, ή βάλε φωτογραφίες του εδώ, και όλα θα γίνουν.

Καλή συνέχεια απο εμένα και περιμένουμε απάντηση

15
Τουρισμός & Ταξίδια / Απ: Μοτοσυναντηση cb 2019 ..
« στις: Φεβρουάριος 24, 2019, 06:49:11 μμ »
Καλησπέρα! Βρήκα επιτέλους το χρόνο να μπω και εδώ! Για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Razgriz στο φόρουμ και ο Τάσος στη ζωή.....
Εχω δει την ανακοίνωση για την Ελάτη και αρχικά ημουν μέσα όσο δεν πηγαινε. Έπειτα είδα ότι πέφτει την ίδια ημερομηνία με την 1η επέτειο γάμου μου,οπότε μη τα πολυλογω, άλλαξα γνώμη.... Μια σκέψη μου είναι να κάνω ένα δικό μου διήμερο προς βόρεια Ελλάδα κάπου το καλοκαίρι. Είμαι σε σκέψη για το που. Όταν τελικά αποφασίσω,θα ενημερώσω μήπως κάποιος θέλει να έρθει παρέα. Φυσικά οι προτάσεις είναι  δεκτές. Καλώς σας ξαναβρήκα!

Στάλθηκε από το MYA-L41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


Σελίδες: 1 2 3 »