Θα συμφωνήσω με τον Στέλιο και η θερμοκρασία λαδιού είναι μια συζήτηση που γίνεται πολλάκις σε διάφορα fora.
Το αδιαμφισβήτητο για την σωστή απόδοση και προστασία των κινητήρων είναι η επίτευξη της σωστής θερμοκρασίας λαδιού που εκ των πραγμάτων αργεί πολύ να επιτευχθεί πολύ περισσότερο από αυτή του νερού.
Και σαφώς είναι από τα βασικά πράγματα που σχεδιάζουν στα R&D των εταιρειών, αν καθυστερήσουμε και άλλο γιατί μας αρέσει να έχουμε έξτρα ψυγειάκι ζήτω που καήκαμε.
Για αυτό θα δείτε ότι σε ψαγμένα setup υπάρχουν ξεχωριστά όργανα για θερμοκρασία νερού και άλλα για θερμοκρασία λαδιού (όπως και πίεση κλπ αλλά πάμε μακρυά)
Ανέστη καταλαβαίνω ότι θες να το φορτώσεις με μπιμπλίκια το CB, όπως έχει κάνει με τα πλαστικά του Ζ αλλά εκεί είτε συμφωνώ είτε όχι με το αισθητικό αποτέλεσμα είναι θέμα γούστου του καθένα μας, οπότε δεν μου πέφτει λόγος.
Εκεί που θα πεταχτώ σαν την τσουτσού (για το καλό σου βεβαίως) είναι όταν θα πας να επέμβεις λάθος στον τρόπο λειτουργίας της μοτοσυκλέτας και εδώ έχουμε μια τέτοια περίπτωση.
Οπότε λεβεντιά μου άστο καλύτερα.
Τέλος είδα ότι αναφερθήκατε στον θερμοστάτη, αυτός σχετίζεται με την θερμοκρασία του κυκλώματος ψύξης και όχι με το λάδι καθεαυτού.
Και εκεί τέτοιες επεμβάσεις είναι παράλογες, τα έκανε και ο πατέρας μου γιατί ή είχε κολλήσει η βαλβίδα και δε έδινε δεκάρα τσακιστή να αγοράσει καινούργια ή είχε βουλώσει το κύκλωμα ψύξης και ανέβαζε θερμοκρασία για πλάκα το alfa romeo μας.
Όπως και να έχει το να τον βγάλεις δεν είναι μόνιμη λύση η μάλλον δεν είναι η λύση στο πρόβλημα.