Υπάρχουν αξιόλογοι ανθρωποι οπως ο microvios o Freethan και πολλοί άλλοι που προσπάθησαν να ανεβάσουν το φόρουμ όπως μπορούσαν,αλλα αναγκάστηκαν να σταματησουν να γράφουν για τους δικους τους σοβαρους λόγους.
Υπάρχουν αρκετοι που έχουν πουλήσει το sf και πλέον δεν γράφουν.
Υπάρχουν αρκετοί που προτιμησαν την ομάδα του φατσαμπουκίου και επισης σταμάτησαν να γράφουν.
Υπήρξαν και αρκετες προσπάθειες με πανελληνιες συναντησεις ωστε να φτιάξουμε μια ομάδα σε στυλ club.Οπως των vstrom,ducatisti κλπ.Δεν προχώρησε ούτε αυτό.
Υπάρχει και το ανεξήγητο το να υπάρχουν τουλάχιστον 30-40 νεα μέλη απο τα οποια δεν γράφει ούτε ένα.Και όταν λέω δεν γράφει εννοώ δεν ανοίγει ούτε τόπικ στα νεα μελη για να συστηθεί και να πει ένα γειά στους υπόλοιπους,παρ'ολο που τουλάχιστον αυτό είναι υποχρεωτικό απο τους κανόνες του φόρουμ και υπάρχει μόνιμη υπενθύμιση γι'αυτό επάνω δεξια στην οθονη.Φυσικά τα μέλη αυτά διαγράφονται μετα το πέρας κάποιων ημερών.
Προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου,πόσο πολλοί ήμαστε,όσο η ποιότητα αυτών που ήμαστε στο φόρουμ.Την ποιότητα μοτοσυκλετισμού,υπο όλες τις εννοιες του μοτοσυκλετισμου εαν θες.Ωστόσο άλλοι τα κατάφεραν:
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/82248.aspΔόξα τον θεό εδώ εχω γνωρίσει σύντροχους που παραμενουμε φίλοι και όσο μπορουμε μοιραζόματε εμπειρίες σε βολτες,εκδρομες,προβληματα τεχνικης φύσης κλπ.
Εχουμε απίστευτη βιβλιοθηκη με τα πάντα ή σχεδόν τα πάντα σε σχέση με το NC31 αλλα και αρκετά άλλα σπάνια μοντελα της Ιαπωνικής αγοράς.Αυτό εγινε με πολύ κόπο απο το 2004 που υπάρχει αυτό το φόρουμ,απο αρκετα μέλη που αγάπησαν το φορουμ και το superfour.
Απο την πλευρά των admin θέλω να πιστευω πως κάνουμε κι εμεις οτι μπορουμε για να κρατηθεί το φορουμ ζωντανό.Προσωπικά κάνω και θα συνεχίσω να κάνω οτι περνα απο το χέρι μου ωστε το φορουμ να συνεχίσει να υπάρχει και να βελτιώνεται.Για το τελευταίο να είστε βέβαιοι.Αλλα μην ξεχνάτε: