Αποστολέας Θέμα: Πρόβλημα με μπουζί;;; SoS  (Αναγνώστηκε 655 φορές)

Αποσυνδεδεμένος atzimpourdakas

  • Ενεργό μέλος
  • ***
  • Μηνύματα: 65
    • Προφίλ
Πρόβλημα με μπουζί;;; SoS
« στις: Νοέμβριος 07, 2014, 12:14:30 μμ »
Λοιπόν να πω και γω το πρόβλημα μου μήπως μπορέσει κανένας να βοηθήσει.
Καταρχήν η μηχανή "κάθεται" εδώ και αρκετό καιρό. (Σημείωση: πριν σταματήσω να τη δουλεύω, λειτουργούσε κανονικά)
Μετά από κάποιους μήνες ακινησίας αφού είχα ξεσυνδέσει τη μπαταρία, αποφασίζω να τη βάλω μπροστά!
Μετά από διάφορα προβλήματακια με τη μπαταρία καταφέρνω να πατήσω ξανά τη μίζα...
Όμως δεν έλεγε να πάρει με τπτ μπροστά!Τέλος πάντων λέω να αλλάξω τα μπουζι μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα.

Τα αλλάζω και όντως με ανοικτό τον αέρα πήρε μπρος!Όμως δε δούλευε κανονικά και επίσης μόλις άνοιγα λίγο γκάζι έσβηνε!
Κοιτάω λίγο το χταπόδι και βλέπω ότι ο ένας λαιμός είναι κρύος...
Λέω αστην λίγο να δουλέψει μιας και είχα πάθει μία νίλα σκάρτη βενζίνη  κάποιους μήνες πριν!
Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ, την επόμενη μέρα την ξαναβάζω μπρος τα ίδια!Κοιτάω το χταπόδι και ήταν άλλος λαιμός κρύος!
Πως μπορεί να δικαιολογιθεί αυτό;
Πείτε αν ξέρετε γιατί αρχίζω και ανησυχώ για ηλεκτρονική!

Αποσυνδεδεμένος itom32

  • Administrator
  • Gold
  • *****
  • Μηνύματα: 4608
  • Eyes on the Stars
    • Προφίλ
Απ: Πρόβλημα με μπουζί;;; SoS
« Απάντηση #1 στις: Νοέμβριος 07, 2014, 04:31:04 μμ »
Μάλλον έχεις βρώμικα ξερύθμιστα καρμπ τα οποία λόγω κακής λειτουργίας σου βραχυκυκλώνουν το ανάλογο μπουζί.Ρήξε μια ματιά στα όσα αναφέρει ο Αmmo77 εδώ: http://www.go4it.gr/smf/index.php?topic=3371.30