Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολη την ομαδα για την ηθικη πρωτα απο ολα συμπαρασταση μιας και στην αρχη οι αναρτησεις μας εβγαλαν την ψυχη αφου δεν καταφεραμε ποτε να λυσουμε την alen βιδα στο κατω μερος και παρολο που τις ανοιξε απο πανω ο Δημητρης δεν εβγαιναν οι τσιμουχες με τιποτα και ευτυχως την τελευταια στιγμη θυμηθηκε ενα μιστηριο εργαλειο που ειχε ο πεθερος του Δημητρη και με αυτο εγινε το μαγικο και βγηκαν οι τσιμουχες.Καθαριστηκαν με θρησκευτικη ευλαβια απο 3 ατομα Το λυσιμο και το δεσιμο ολου του μπροστινου εγινε απο εμενα καθως και μετα φτασαμε στην αλλαγη του θερμοστατη (στην αρχη απλα ειχαμε πει οτι δεν θα τον αλλαζαμε) για να περασουμε την θερμικη ασπιδα και να αλλαξουμε και τις σωληνες!!!Σαν άπειρος που ειμαι πηγα να λυσω τα κολλαρα με σταυροκατσαβιδο αλλα ευτυχως ο ομαδαρχης Alex400 που παρακολουθουσε τα παντα εφερε το σωστο εργαλειο και εκει εμφανιστηκε και ο Τζο και με 3 μαγικες κινησεις αφερεσε τον θερμοστατη και τους σωληνες και εκει ανακαλυψαμε οτι κουδουνιζε και τον αντικαταστησαμε Και παλι ο Τζο με μαγικες κινησεις περασε την θερμικη ασπιδα και απο εκει και πηραν ηταν ολα ευκολα για να ξαναπερασω τους σωληνες και να σφιξω τα κολαρα.Και ηρθε η ωρα να ξανακαθαρισουμε το συστημα ψυξεις με το καθαριστικο που πηραμε μετον Alex400 και μετα να βαλουμε το νεο παραφλου που ειναι ειδικο για τις μηχανες μας !!!!!!!!!!!!!!! Αυτα τα λιγα καναμε στην μαυρη γαζελα μου !!! Στην επομενη συναντηση που θα εχουμε και τα ρολογια θα φτιαξουμε τα καρμπς και θα αλλαξουμε και τα ring (εαν τα λεω και σωστα τρομαρα μου!!!!)στις βιδες που ρυθμιζουν το καυσιμο και τον αερα !!!!Δυστηχως μεχρι την Ελατη δεν θα εχω προλαβει για την ολικη ανακαινηση του μωρο μου Αλλα τα πραγματα εχουν παρει την σειρα τους εχουν αγραστει αρκετα πραγματα που θα αντικατασταθουν στην ανμορφωση της (δισκοι μπρος πισω ταπες για παντου νεο τιμονι ρουλεμαν τροχων και τιμονιου μανετες κ.λ.π κ.λ.π μην σας κουραζω !!!! Και παλι σας ευχαριστω ολους απο καρδιας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!